BusinessMum

BUSINESSMUM

Το businessmum.gr προέκυψε ως ιδέα από την ανάγκη να συνδέσω το business που με ακολουθεί από νεαρή ηλικία καθώς ήθελα πάντα να δημιουργώ και να δουλεύω και από την άλλη το mum που έφερε στη ζωή μου ο ερχομός της κόρης μου. Ήθελα να αποδείξω πως συνδυάζεται μητρότητα και καριέρα!

Σκοπός μου είναι να γράφω, να μοιράζομαι ιδέες, εμπειρίες, προβληματισμούς και συμβουλές με άλλες νέες γυναίκες που γίνονται μητέρες και προσπαθούν να τα συνδυάσουν όλα μετά τον ερχομό ενός παιδιού. Και εκτός από θέματα μητρότητας να βρίσκει πραγματικά περιεχόμενο για κάθε ανάγκη δική της, των παιδιών και όλης της οικογένειας και χαίρομαι που το έχουμε πετύχει συλλογικά με όλη την ομάδα και τους συνεργάτες του businessmum.gr. Και τους ευχαριστώ όλους για αυτό!

Απευθυνόμαστε σε κάθε μανούλα, εργαζόμενη ή μη που όμως "εργάζεται" καθημερινά μέσα και έξω από το σπίτι για το μεγάλωμα των παιδιών της. Προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε κάθε ανάγκη, χαρά, δυσκολία και προβληματισμό που προβάλλουν μέσα στην καθημερινότητα μιας businessmum.

Ελπίζω να τα καταφέρνουμε,

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ και μας διαβάζετε.

Είστε η έμπνευση αλλά και o λόγος για την ύπαρξη του businessmum.gr!

Ήβη Χρυσού

Image

businessmum.gr

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Related Articles

Image