Κάθε Μέρα Γονείς

Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο Κάθε μέρα γονείς. Αγαπώ τα ταξίδια, το θέατρο, τα βιβλία, τα μουσεία, την φωτογραφία, θέλω να δημιουργώ, να ονειρεύομαι, να τολμώ, να δοκιμάζω κι ας αποτύχω.

Το Κάθε μέρα γονείς γεννήθηκε μαζί με τα δύο μου παιδιά. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς να κάνουν την κάθε μέρα με τα παιδιά τους ξεχωριστή. Ας απολαύσουμε μαζί τον ελεύθερό μας χρόνο, ας παίξουμε, ελάτε να γνωρίσουμε τους ανθρώπους και τις γωνιές της Αθήνας, να χαθούμε στα βιβλία, να ανακαλύψουμε αγαπημένες θεατρικές παραστάσεις, να ταξιδέψουμε μέσα και έξω από την πόλη μας, να περάσουμε όμορφα ακόμη κι αν πρέπει να μείνουμε στο σπίτι.

Κι επειδή το Κάθε μέρα γονείς είναι μόνο η αρχή, το 2021 δημιούργησα μαζί με την φίλη μου Ζήνα Ζαχαράκη το Family Friendly Travel, μια ταξιδιωτική σελίδα για οικογένειες σαν την δική μου, που αναζητούν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Τους τελευταίους μήνες γεννήθηκε και το MaFo. Θα χαρώ να είσαι μαζί μου και σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι!

Ξεκινώ την κάθε μου μέρα με την φράση Κράτα ζωντανό το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Γιατί πιστεύω πως η ματιά του παιδιού έχει την καθαρότητα που θα σε κάνει να ζήσεις μια ζωή γεμάτη με αυτά που έχουν πραγματική αξία!

https://www.kathemeragoneis.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Related Articles

Image